Pikaluotto nopeasti ja helposti

Valitse laina-aika ja lainasumma

Täytä hakemus

Allekirjoita ja saat rahat tilillesi

Pikaluotto nopeasti

Pikaluottoja kutsutaan usein myös termeillä pikalaina, pikavippi tai pienlaina. Viimevuosina lainsäädäntö on muuttanut alaa huomattavasti ja pikaluotot ovat tulleet Suomen markkinoille jäädäkseen. Tänä päivänä markkinoilta ovat poistuneet pienet ja epämääräiset toimijat, jonka ansiosta kuluttaja voi olla varma että pikaluoton ottaminen on turvallista. Pikaluotto termi tarkoittaa sitä, että lainaa saa nopeasti, helposti ja ilman vakuuksia. Lainan saa parhaillaan tililleen jopa alle 5 minuutissa lainahakemuksesta. Pikaluotot palvelevatkin erityisesti ihmisiä, jotka tarvitsevat nopeaa lainaa arkielämän yllättäviin menoihin.

HAE LUOTTOA

Pikaluottoa tavallisiin menoihin

Pikaluotot ovat yleisesti noin 2000-5000 euron suuruisia, joissa maksuaika on jopa 60 kuukautta. Pikauotot ovat ainoa järkevä tapa hankkia pienempi laina, koska perinteisestä pankista pienlainan hakemusprosessi on kohtuuttoman hankala ja kustannukset ovat monesti moninkertaiset. Netistä saatavien pikaluottojen etu on myös, että lainan saa todella nopeasti tilille ja lainalle on joustava maksuaikasuunitelma. Ihmiset ottavat pikaluottoa aivan tavallisiin menoihin. Voi olla, että kodinkone menee rikki yllättäen ja palkkapäivään on vielä aikaa tai toinen löytää matkatarjouksen mutta juuri nyt ei ole varaa. Pikaluotot ovat helpottomassa elämää. On myös järkevämpää ottaa pienilaina jolla maksaa myöhässä oleva lasku pois, kuin antaa sen mennä ulosottaan ja hankkia itselleen maksuhäiriömerkintä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ei ota lainarahaa sellaisiin asioihin jotka eivät ole aivan välttämättömiä.

GEAT A QUOTE

Pikaluoton takaisinmaksu ongelmia?

Jos huomaat, että millään saa lainaa maksettua sovitussa määräajassa takaisin ota yhteyttä lainayhtiöön välittömästi. Usein tarjotaan eräpäivän siirtoa maksua vastaan. Maksu on kuitenkin huomattavasti pienempi kuin hinta siitä, että et maksa laskua eräpäivään mennessä ilmoittamatta siitä lainayhtiölle. Jos velka on mahdottoman suuri tai sinulla on muita maksuongelmia, alla olevista sivustoista voit saada apua ja neuvoa.

Kuluttajaliitto - Kuluttajaliitto on kuluttajien etujärjestö joka neuvoo ja jakaa vinkkejä.

Talous ja velkaneuvonta - Maksuttommat velkaneuvojat auttavat raha-asioiden hoidossa ja velkajärjestelyissä.

Takuu säätiö velkalinja - Maksuton velkaneuvontapalvelu, josta voi kysellä ohjeita täysin nimettömänä.

HAE LUOTTOA

Mika on Pikaluotto

Pikaluotto on pieni rahasumma, jonka voit lainata ilman vakuuksia ja takauksia. Pikaluotot tunnetaan usein myös nimellä pikavippi, pikalaina, vippi, pienlaina ja yksityislaina. Kulutusluotoista pikaluotot eroavat kokonsa suhteen: Kulutusluotot ovat selkeästi suurempia ja niille myönnetään usein pidemmät maksuajat. Suuruudeltaan keskiverto pikaluotto on noin 500-2000 euroa, mutta osassa listaamistamme palveluista, voit ottaa lainaa jopa 5000 euroon saakka.

Pikaluottoyritysten kohdalla, me osaamme hommamme, ja tiedämme, mitkä yritykset ovat luotettavia ja mitkä eivät. Suosittelemmekin, että otat pikaluottosi joltain isoista toimijoista, jotka ovat olleet alalla jo pitkään. Alta löydät lyhyen listan parhaista pikavippifirmoista.

GEAT A QUOTE

Pikaluotto vastuullisesti

Muistathan, että lainaa ei tule ottaa turhaan. Pohdi aina tarkkaan, mihin rahat olet käyttämässä ja onko sinulla muita vaihtoehtoja. Pikaluottoja myönnetään päivittäin todella runsaasti ja yrityksiä on nykyään kolmetoista tusinassa.

Vuosikorko pikaluotoissa on aina varsin korkea, joten maksuvaikeuksiakin saattaa ilmaantua. Pikavippifirmoja on syytetty usein muun muassa koronkiskonnasta ja tietojen pimittämisestä. Lakiuudistukset ovat kuitenkin tuoneet pikaluottoalaan varmuutta ja läpinäkyvyys on lisääntynyt.

Pikaluottojen myöntäminen on täysin laillista, vaikkakin sitä harjoittaville yrityksille usein hyvin tuottoisaa. Pikaluoton voit ensimmäisellä kerralla ottaa alla mainittavalla tavalla myös ilman kuluja.

Pikaluottoja ei suositella otettavaksi spontaanisti. Pikavipit sopivatkin ainoastaan niille, jotka ovat hoitaneet taloutensa kunnolla ja vastuullisesti. Mikäli olet jo valmiiksi velkaantunut, suosittelemme ottamaan yhteyttä velkaneuvontaan ennen pikaluoton ottamista.

Mikäli olet hoitanut talouttasi hyvin, tiedät mihin lainan tarvitset ja lainatarve ei ole pitkäaikainen, on pikalaina hyvä apu äkilliseen rahantarpeeseen. On hyvä myös huomioida, että muutamassa palvelussa ensimmäinen pikavippi voi olla jopa koroton. Voit maksaa pikalainalla esimerkiksi ystäväsi lahjan, viikon ruoat tai autosi korjauksen. Älä ota lainaa kuitenkaan laskujen hoitamista varten.

Jos olet jo menettänyt luottotietosi, sinun on turha yrittää ottaa lainaa. Toistamme: Luottotiedoton ei voi saada pikaluottoa netistä.

HAE LUOTTOA

Luotot edullisesti – Hae jopa 20 000 €

Käyttöluotto

Käyttöluotto

Käyttöluotto on jatkuvasti voimassa oleva luotto, jonka voit käyttää haluamaasi hankintaa varten.

Tililuotto

Tililuotto

Tililuotto on jatkuva luotto. Luottosopimus on pysyvästi voimassa ja luottoraja on aina käytettävissä.

Luotto

Luotto

Luotolla voi rahoittaa isompia ostoksia esimerkiksi kotikoneet tai pienet kodin remontit.

Kertaluotto

Kertaluotto

Kertaluotto on lyhytaikainen laina, jolla voi rahoittaa mm. yllättävää rahan tarvetta.

Usein kysytyt kysymykset

Kulutusluotto on laina, jonka tarkoituksena on rahoittaa yksittäisiä hankintoja ja muita tarpeita.

Voit hakea kulutusluottoa verkossa täyttämällä hakemuksen sivulla. Tarvitset henkilökohtaiset tiedot ja tietoja tulostasi ja menoistasi.

Tarvitset henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeäsi, osoitettasi ja puhelinnumerosi sekä tietoja tulostasi ja menoistasi.

Lainasumma vaihtelee henkilökohtaisten tietojesi ja taloudellisen tilanteesi perusteella.

Lainapäätös tehdään yleensä muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä.

Tämä vaihtelee lainanantajan kohdalla. Jotkut lainanantajat tarvitsevat takaajan tai vakuuden, kun taas toiset eivät.

Laina maksetaan takaisin sopimuksen mukaisesti eräpäivänä tai useammassa erässä.

Voit olla yhteydessä lainanantajaan ja sopia uudesta maksujärjestelystä. Voi myös olla mahdollista, että sinulla on maksuun liittyviä kuluja tai muita seuraamuksia.

ETSITKÖ EDULLISTA LUOTTOA?

Hae luottoa netistä ja säästä

Laaja valikoima, helppo valita suosikkisi