Luotto nopeasti ja helposti

Valitse laina-aika ja lainasumma

Täytä hakemus

Allekirjoita ja saat rahat tilillesi

Luotto nopeasti

Luotto on vakuudeton laina, jota voi hakea tarpeen mukaan. Se on kertalaina, jota myönnetään yksityishenkilölle lainana hankintoja tai kulutusta varten. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita kulutusluottoa varten, sillä se on vakuudeton laina.

Luottoja voidaan käyttää erikokoisiin hankintoihin, kuten kodinkoneisiin tai asuntoihin. Useimmiten kulutusluottoja käytetään pitempiaikaisten hankintojen, kuten remontoinnin tai auton ostamisen rahoittamiseen. Pienempiä hankintoja, kuten huonekaluja tai tarpeellisia kodinkoneita, voidaan myös maksaa kulutusluotolla. Kulutusluottoa voidaan käyttää myös lainojen yhdistämiseen.

Luotton suuruus voi vaihdella muutamasta tuhannesta eurosta aina 60 000 euroon asti. Luoton takaisinmaksuaika voidaan sopia 1–15 vuoden välille, mutta luottoa voidaan maksaa takaisin myös ennenaikaisesti. Jos maksat luoton takaisin sovittua nopeammin, luottokustannukset pysyvät pienempänä. Luotonmyöntäjät perivät korot ja kuukausittaiset käsittelymaksut ainoastaan niiltä ajalta, kun kulutusluotto on ollut käytössäsi.

HAE KULUTUSLUOTTOA

Luotot edullisesti – Hae jopa 20 000 €

Käyttöluotto

Käyttöluotto

Käyttöluotto on jatkuvasti voimassa oleva luotto, jonka voit käyttää haluamaasi hankintaa varten.

Tililuotto

Tililuotto

Tililuotto on jatkuva luotto. Luottosopimus on pysyvästi voimassa ja luottoraja on aina käytettävissä.

Luotto

Luotto

Luotolla voi rahoittaa isompia ostoksia esimerkiksi kotikoneet tai pienet kodin remontit.

Kertaluotto

Kertaluotto

Kertaluotto on lyhytaikainen laina, jolla voi rahoittaa mm. yllättävää rahan tarvetta.

Usein kysytyt kysymykset

Luotto on laina, jonka avulla voit rahoittaa erilaisia hankintoja tai tarpeita. Voit käyttää lainaa mihin tahansa tarkoitukseen, kuten uuden auton ostoon, lomamatkaan, remonttiin tai muuhun tarpeeseen.

Luottohakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, käsittelemme sen nopeasti ja ilmoitamme sinulle lainapäätöksestä mahdollisimman pian. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä sovitun ajanjakson aikana. Kuukausierät sisältävät lainan lyhennyksen ja koron. Voit valita itse sopivan takaisinmaksuajan ja kuukausierän suuruuden.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia lainoja, kuten kulutusluottoja, joustoluottoja, tililuottoja ja pikaluottoja. Jokainen luotto on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Kyllä, luoton hakeminen on turvallista. Käytämme aina SSL-salausta suojataksemme henkilökohtaisia tietojasi. Lisäksi olemme rekisteröity Finanssivalvonnan valvomaan luotonantajarekisteriin, joten voit luottaa siihen, että noudatamme kaikkia alan lakeja ja säädöksiä.

Luoton korko määräytyy useiden tekijöiden perusteella, kuten luoton määrän, takaisinmaksuajan ja henkilökohtaisten tietojen perusteella. Tarkka korko ilmoitetaan aina lainapäätöksen yhteydessä.

Luottoa voit hakea helposti ja nopeasti verkkosivuiltamme löytyvän hakemuksen kautta. Täytä hakemus huolellisesti ja lähetä se meille. Saat lainapäätöksen mahdollisimman pian.

Jos et pysty maksamaan sovittuja kuukausieriä, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme aina löytämään yhdessä asiakkaan kanssa parhaan mahdollisen ratkaisun maksuongelmiin.

ETSITKÖ EDULLISTA LUOTTOA?

Hae luottoa netistä ja säästä

Laaja valikoima, helppo valita suosikkisi