Käyttöluoto nopeasti ja helposti

Valitse laina-aika ja lainasumma

Täytä hakemus

Allekirjoita ja saat rahat tilillesi

Käyttöluoto nopeasti

Käyttöluotto on joustava lainamuoto, jonka avulla voit tehdä ostoksia tai hankkia rahaa tarpeen tullen. Se eroaa muista lainamuodoista siinä, että sinulla on tietty luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja tililtäsi milloin tarvitset.

Käyttöluoton hyödyt ovat sen joustavuus ja nopeus. Voit tehdä nostoja tililtäsi missä ja milloin tarvitset, eikä sinun tarvitse odottaa päiviä tai viikkoja saadaksesi lainarahaa. Lisäksi käyttöluotto tarjoaa joustavuutta maksujen suhteen, sillä voit valita maksusuunnitelman, joka sopii sinulle parhaiten.

HAE KÄYTTÖLUOTTOA

Käyttöluoto on huoleton tapa saada lainaa

Käyttöluotto on joustava lainamuoto, jonka avulla voit tehdä ostoksia tai hankkia rahaa tarpeen tullen. Se eroaa muista lainamuodoista siinä, että sinulla on tietty luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja tililtäsi milloin tarvitset.

KÄYTTÖLUOTTO HELPOSTI

Käyttöluotto vastuullisesti

Muistathan, että lainaa ei tule ottaa turhaan. Pohdi aina tarkkaan, mihin rahat olet käyttämässä ja onko sinulla muita vaihtoehtoja. Pikaluottoja myönnetään päivittäin todella runsaasti ja yrityksiä on nykyään kolmetoista tusinassa.

Vuosikorko pikaluotoissa on aina varsin korkea, joten maksuvaikeuksiakin saattaa ilmaantua. Pikavippifirmoja on syytetty usein muun muassa koronkiskonnasta ja tietojen pimittämisestä. Lakiuudistukset ovat kuitenkin tuoneet pikaluottoalaan varmuutta ja läpinäkyvyys on lisääntynyt.

Pikaluottojen myöntäminen on täysin laillista, vaikkakin sitä harjoittaville yrityksille usein hyvin tuottoisaa. Pikaluoton voit ensimmäisellä kerralla ottaa alla mainittavalla tavalla myös ilman kuluja.

Pikaluottoja ei suositella otettavaksi spontaanisti. Pikavipit sopivatkin ainoastaan niille, jotka ovat hoitaneet taloutensa kunnolla ja vastuullisesti. Mikäli olet jo valmiiksi velkaantunut, suosittelemme ottamaan yhteyttä velkaneuvontaan ennen pikaluoton ottamista.

Mikäli olet hoitanut talouttasi hyvin, tiedät mihin lainan tarvitset ja lainatarve ei ole pitkäaikainen, on pikalaina hyvä apu äkilliseen rahantarpeeseen. On hyvä myös huomioida, että muutamassa palvelussa ensimmäinen pikavippi voi olla jopa koroton. Voit maksaa pikalainalla esimerkiksi ystäväsi lahjan, viikon ruoat tai autosi korjauksen. Älä ota lainaa kuitenkaan laskujen hoitamista varten.

Jos olet jo menettänyt luottotietosi, sinun on turha yrittää ottaa lainaa. Toistamme: Luottotiedoton ei voi saada pikaluottoa netistä.

HAE TILILUOTTOA

Luotot edullisesti – Hae jopa 20 000 €

Käyttöluotto

Käyttöluotto

Käyttöluotto on jatkuvasti voimassa oleva luotto, jonka voit käyttää haluamaasi hankintaa varten.

Tililuotto

Tililuotto

Tililuotto on jatkuva luotto. Luottosopimus on pysyvästi voimassa ja luottoraja on aina käytettävissä.

Luotto

Luotto

Luotolla voi rahoittaa isompia ostoksia esimerkiksi kotikoneet tai pienet kodin remontit.

Kertaluotto

Kertaluotto

Kertaluotto on lyhytaikainen laina, jolla voi rahoittaa mm. yllättävää rahan tarvetta.

Usein kysytyt kysymykset

Tililuotto on luottotyyppi, joka tarjoaa mahdollisuuden saada nopeasti ja helposti rahaa tilillesi ilman vakuuksia tai takaajia. Tililuotto on määräaikainen luotto, jonka tarkoituksena on auttaa lyhytaikaisissa rahantarpeissa.

Tililuotto toimii siten, että luotonantaja antaa sinulle määrätyn summan rahaa, jonka voit käyttää tarpeidesi mukaan. Luotto on sidottu tilillesi, ja sitä voit käyttää esimerkiksi ostosten tekemiseen, laskujen maksamiseen tai yllättävien menojen kattamiseen.

Ei, tililuotossa ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Luotonantaja perustaa luottopäätöksensä sinun maksukykyys tiedoilla, kuten tulojesi, menojesi ja maksuhistoriasi perusteella.

Tililuotto voidaan myöntää nopeasti ja helposti, sillä hakemuksen täyttäminen ja luotonmyöntäminen tapahtuvat usein verkossa muutamassa minuutissa.

Tililuotossa on yleensä suurempi korko kuin perinteisissä lainoissa, joten luoton kokonaiskustannukset vaihtelevat luotonantajan ja luoton määrän mukaan. Tärkeää on vertailla eri luotonantajien tarjouksia ja huolehtia takaisinmaksusta ajoissa, jotta välttyy mahdollisilta ylimääräisiltä kustannuksilta.

Tililuotto takaisinmaksetaan yleensä eräpäivänä, joka sovitaan luoton myöntämishetkellä. Takaisinmaksusuunnitelma ja -tapa vaihtelevat luotonantajan ja luoton määrän mukaan, joten on tärkeää tarkastaa nämä tiedot ennen luoton ottamista.

Tililuotto maksetaan tilillesi heti, kun hakemuksesi on hyväksytty.

Tililuotto on määräaikainen luotto, ja sen takaisinmaksuaika riippuu luottosopimuksen ehdoista. Tärkeintä on huolehtia takaisinmaksusta ajoissa, sillä tililuotossa on yleensä suurempi korko kuin perinteisissä lainoissa.

ETSITKÖ EDULLISTA LUOTTOA?

Hae luottoa netistä ja säästä

Laaja valikoima, helppo valita suosikkisi