Kertaluotto nopeasti ja helposti

Valitse laina-aika ja lainasumma

Täytä hakemus

Allekirjoita ja saat rahat tilillesi

Kertaluotto nopeasti

Kertaluotto on pikavippi, jossa maksetaan takaisin yksi suuri erä. Kertaluotto toimii niin, että hakijan on ensin tehtävä luottohakemus ja tämän jälkeen luotonantaja arvioi hakijan luottokelpoisuuden. Mikäli luottokelpoisuus on tarpeeksi hyvä, hakijalle myönnetään kertaluotto. Luotonantaja määrittelee luoton määrän ja takaisinmaksuajan. Hakija maksaa luoton takaisin yhtenä suurena eränä sovitun aikataulun mukaisesti.

HAE KERTALUOTTOA

Kertaluotto on huoleton tapa saada lainaa

Kertaluotto on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti lainaa ja haluat yksinkertaisen ja huolettoman tavan saada rahaa. Muista aina vertailla eri luotonantajia ennen kertaluoton hakemista ja varmista, että laina sopii sinulle ja taloudelliseen tilanteeseesi.

KERTALUOTTO HELPOSTI

Kulutusluotto vastuullisesti

Muistathan, että lainaa ei tule ottaa turhaan. Pohdi aina tarkkaan, mihin rahat olet käyttämässä ja onko sinulla muita vaihtoehtoja. Pikaluottoja myönnetään päivittäin todella runsaasti ja yrityksiä on nykyään kolmetoista tusinassa.

Vuosikorko pikaluotoissa on aina varsin korkea, joten maksuvaikeuksiakin saattaa ilmaantua. Pikavippifirmoja on syytetty usein muun muassa koronkiskonnasta ja tietojen pimittämisestä. Lakiuudistukset ovat kuitenkin tuoneet pikaluottoalaan varmuutta ja läpinäkyvyys on lisääntynyt.

Pikaluottojen myöntäminen on täysin laillista, vaikkakin sitä harjoittaville yrityksille usein hyvin tuottoisaa. Pikaluoton voit ensimmäisellä kerralla ottaa alla mainittavalla tavalla myös ilman kuluja.

Pikaluottoja ei suositella otettavaksi spontaanisti. Pikavipit sopivatkin ainoastaan niille, jotka ovat hoitaneet taloutensa kunnolla ja vastuullisesti. Mikäli olet jo valmiiksi velkaantunut, suosittelemme ottamaan yhteyttä velkaneuvontaan ennen pikaluoton ottamista.

Mikäli olet hoitanut talouttasi hyvin, tiedät mihin lainan tarvitset ja lainatarve ei ole pitkäaikainen, on pikalaina hyvä apu äkilliseen rahantarpeeseen. On hyvä myös huomioida, että muutamassa palvelussa ensimmäinen pikavippi voi olla jopa koroton. Voit maksaa pikalainalla esimerkiksi ystäväsi lahjan, viikon ruoat tai autosi korjauksen. Älä ota lainaa kuitenkaan laskujen hoitamista varten.

Jos olet jo menettänyt luottotietosi, sinun on turha yrittää ottaa lainaa. Toistamme: Luottotiedoton ei voi saada pikaluottoa netistä.

HAE KERTALUOTTOA

Luotot edullisesti – Hae jopa 20 000 €

Käyttöluotto

Käyttöluotto

Käyttöluotto on jatkuvasti voimassa oleva luotto, jonka voit käyttää haluamaasi hankintaa varten.

Tililuotto

Tililuotto

Tililuotto on jatkuva luotto. Luottosopimus on pysyvästi voimassa ja luottoraja on aina käytettävissä.

Luotto

Luotto

Luotolla voi rahoittaa isompia ostoksia esimerkiksi kotikoneet tai pienet kodin remontit.

Kertaluotto

Kertaluotto

Kertaluotto on lyhytaikainen laina, jolla voi rahoittaa mm. yllättävää rahan tarvetta.

Usein kysytyt kysymykset

Kertaluotto on pikavippi, jossa lainan hakija maksaa takaisin yhden suuren erän sovitussa takaisinmaksuajassa.

Riippuu lainanantajasta, mutta yleensä rahat voidaan siirtää tilillesi saman päivän aikana tai seuraavana arkipäivänä.

Lainan määrä riippuu hakijan luottokelpoisuudesta ja lainanantajan ehtoista. Yleensä kertaluoton määrä vaihtelee muutamasta sadasta eurosta aina muutamaan tuhanteen euroon asti.

Kertaluoton käyttötarkoitus on vapaa. Voit käyttää sen esimerkiksi remonttiin, matkustamiseen tai arjen yllättäviin kuluihin.

Lainan korko on hinta, jota maksat lainanantajalle saadaksesi lainaa. Se lasketaan vuosikorkona ja se vaihtelee lainanantajasta riippuen.

Kertaluoton takaisinmaksu suoritetaan yhdessä erässä sovitussa takaisinmaksuajassa. Voit maksaa sen esimerkiksi verkkopankin kautta tai tilisiirrolla.

Kertaluottoa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia, mutta lainanantaja arvioi hakijan luottokelpoisuuden ennen luoton myöntämistä.

Kyllä, voit hakea kertaluottoa vaikka sinulla olisi muita lainoja. Kuitenkin on tärkeää muistaa, että velkaantumisen riski kasvaa, kun sinulla on useita lainoja yhtä aikaa.

ETSITKÖ EDULLISTA LUOTTOA?

Hae luottoa netistä ja säästä

Laaja valikoima, helppo valita suosikkisi